Skolens afdelinger

Ingrid Jespersens Gymnasieskole er en selvejende institution med ca. 950 elever fordelt på grundskole og gymnasium. Skolen er en enhedsskole, som tilbyder undervisning fra børnehaveklasse til 3.g.

fællesbillede-til-skolens-afdelinger-mange-elever-musik-og-bygninger

Grundskolen består af en tosporet afdeling fra børnehaveklasse til 6. klasse på ca. 330 elever samt en overbygning for 7.-9. klasse omfattende ca. 320 elever. Til grundskolen er knyttet en skolefritidsordning for børn fra børnehaveklassen. Desuden er der morgenpasning til og med 3. klasse.

Gymnasiet består af fire spor på hver årgang og omfatter ca. 300 elever. Gymnasiet tilbyder som noget særligt en rytmisk linje, en naturvidenskabelig linje, en kommunikationslinje og en teaterlinje.

Musikskolen er en vigtig del af Ingrid Jespersens Gymnasieskole. Den tilbyder instrumentalundervisning, sammenspil og undervisning i musik og bevægelse.