Musikskolen

IJG har sin egen musikskole med deltagelse af mere end 200 elever. Musikskolen tilbyder gratis kor og sammenspil i forskellige grupperinger for alle klasser. Desuden tilbydes mod betaling undervisning i instrumentalspil og specielt for bh. klasserne undervisning på hold i musik og bevægelse.

HDC_6669_1.jpg

Undervisningen i Musikskolen udgør en uundværlig og inspirerende del af skolens musikliv, og vi ønsker hermed at styrke den musikalske alsidighed og rummelighed til gavn og glæde for musikglade elever, for deres forældre og for skolen som helhed.

Der afholdes to musikaftener om året for bh.kl. – 3. kl., for 4. – 6. klasse og for 7.-8.kl., hvor eleverne fra musikskolen optræder i et blandet program sammen med alle klasserne.

Læs musikskolens folder her

Kontakt musikskolelærerne