Skolens fødselsdag

127 år er ingen alder, og det var dejligt at mødes igen og fejre skolen på festligste vis. Onsdag stimlede hele skolen sammen i gården, og sang Ingrids fødselsdagssang. Fredag fejrede vi dagen under temaet superhelte og -skurke med boder, kagekonkurrence, solskin og fantastisk god stemning.

1. skoledag i børnehaveklassen

Så blev det endelig første skoledag for de nye børnehaveklasser. Det var igen i år en stor fornøjelse at byde de nye børn velkommen i en fyldt sal. Traditionen tro blev Ingrid Jespersen præsenteret, der blev både sunget, uddelt en hvid rose til hver enkelt af Otto Strange og holdt taler. Se flere billeder her

Uddeling af legater d. 23.06.21

Hvert år uddeles Else Pucks legat til en pige i 5. klasse, der er “en god kammerat og en flittig elev”, som der bl.a. står i fundatsen. Bestyrelsen har indstiftet et tilsvarende legat blot til en dreng i 5.klasse. I år blev der uddelt endnu et legat, da vi på netop denne årgang har 3 spor.
Legaterne blev uddelt af rektor Otto Strange Møller ved en særlig sommerafslutning for de tre 5.klasser og deres lærere.
Legatmodtagerne var Emma Holmgaard, Elliot Presskorn og Ida Gammeltoft, og vi ønsker dem et stort tillykke.
Se flere billeder her

Fastelavn 2021

Endelig en samlende begivenhed på skolen – fastelavn 2021. I år var tøndeslagningen flyttet ud i gården, og som altid med højt humør og flotte udklædninger både inden under og uden over vinterjakkerne. Se flere billeder her

Nussbaum synger Nordbrandt

Selvom vi er hjemsendt skal eleverne ikke snydes for musikalske fællestimer. I fredags var Channe Nussbaum og band på besøg i store sal. Koncerten blev optaget, og 7.-9. klasse kan glæde sig til at opleve optagelsen i løbet af ugen. Koncerten tager afsæt i Nordbrandt og Nussbaums udgivelse “Hjemløshed” fra 2019, hvis gennemgående tema er flygtninge.

God fornøjelse!

Talentudvikling

Seks elever fra 6.-8. klasse er tilmeldt forskellige forløb på Akademiet for Talentfulde Unge som et led i skolens talentudvikling. Læs mere her

Translokationer

Med den obligatoriske lyserøde rose sagde vi før sommerferien farvel til vores 9. klasser.
Se flere billeder her: 9a, 9b, 9c, 9d, 9e

Udflugter

Hver dag drager tre af skolens klasser på udflugt. Her er billeder fra 2.ys gåtur fra Ishøj til Hundige, besøg på Barresøgård og tur i Skovtårnet.

Genåbning for 0.-5. klasse

Skolen har nu været genåbnet for 0.-5. klasse i en uge til stor glæde for elever og lærere. Skoledagene ser dog noget anderledes ud. Hver morgen kører tre busser forskellige klasser ud af huset – blandt andet til Barresøgård. Læs mere her

Skakdag

Fredag holdt vi skolernes skakdag på IJG. Alle elever fra 1. til 3. klasse arbejdede skak i forskellige værksteder. Der blev spillet fortnite skak, aktionsskak, løst teoriopgaver og meget andet.
I salen deltog elever, der har gået til skoleskak, i kampen om at blive årets Ingridmester i skoleskak. Årets mester blev Pablo fra 4.z og på en anden plads kom Jacob fra 3.x.
Det var en super dag med sjov, venskab og skakudfordringer. Se flere billeder her